Over Van den Broek Techniek

Het was een bijzonder moment in de zomer van 2017. Toen kwam Van den Broek Techniek namelijk weer in de veilige handen van zijn oprichter. Een vertrouwd gezicht op vertrouwde grond.

Gevestigd in Oss en gemotiveerder dan ooit. In de Spaanderstraat – hoe kan het ook anders – komt de liefde voor verspanen als vanouds weer tot volle bloei. In een pand vol persoonlijke historie op steenworp afstand van de Weg van de Toekomst. Het kan eigenlijk geen toeval zijn.

Ons doel is even simpel als helder: klanten verblijden met hoogwaardig draai- en freeswerk in kleine en middelgrote series, altijd ondersteund door ons eigen scherpe oog voor detail. U zult snel merken dat we er weer zijn. 

Ons zusterbedrijf: TB Precision Parts
Kritische specificaties? Minimale series? Of prototypes? Ook daar lopen we niet voor weg, want de tijd heeft niet stilgestaan. Met TB Precision Parts beschikken we sinds 2014 over een eigen zusterbedrijf dat ons bedrijf verlengt en ondersteunt. Hemelsbreed misschien 500 meter van elkaar verwijderd, maar in werkelijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Benieuwd naar ons zusterbedrijf? Neem dan gerust een kijkje op de website van TB Precision Parts.